starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Lipdub maken

Dans, spring en zing en maak jullie eigen lipdub

Maak jullie eigen Lipdub

De lipdub is ontstaan in 2006 toen militairen in Irak een nummer van Neil Sedaka playbackten en dit tegelijkertijd filmden. Dankzij het internet werd hun video een wereldwijde hit en het startpunt voor een hele nieuwe rage.

Een lipdub is een filmpje opgenomen in één shot, waarbij de camera een groep mensen volgt, meestal door verschillende ruimtes, die een bekend nummer meezingen/playbacken. De kenmerken waaraan een perfecte lipdub voldoet zijn spontaniteit, authenticiteit, groepsgevoel en heel veel plezier.

Een lipdub is een fantastische manier om samen met een groep (vrienden, schoolklas, familie, collega’s) op creatieve wijze iets heel leuks te maken, gewoon voor de lol of ter gelegenheid van iets speciaals of een speciale persoon (bruid(egom), jubilaris, jarig familielid). Ook is de lipdub bij uitstek geschikt om je klas, vereniging, afdeling, school of bedrijf op ludieke wijze te promoten of te introduceren.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Neem een filmpje op in één lange shot, één lange scène waarin de camera van alles ziet terwijl iedereen meezingt op een bekend nummer. Verzin je eigen script, kies het nummer en je eigen rol en het filmen van de lipdub kan beginnen.

Prijs
€ 10,00 tot € 40,00 per persoon
Aantal
Vanaf 9 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland en België
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001filmuitjes

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01