starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Lipdub maken op elke locatie in Nederland

Wat ga je doen

Neem een filmpje op in één lange shot, één lange scène waarin de camera van alles ziet terwijl iedereen meezingt op een bekend nummer. Verzin je eigen script, kies het nummer en je eigen rol en het filmen van de lipdub kan beginnen.

Maak een lipdub met je team, collega's, familie of vrienden tijdens een gezellige en onvergetelijke dag. Ook leuk is om er een speciale gelegenheid van te maken om de clip op het moment suprême te vertonen (jubileum, huwelijk, verjaardag, lustrum).

Een lipdub zorgt voor veel plezier, zowel tijdens het maken als tijdens het bekijken ervan. Dit kan opgenomen worden op iedere gewenste locatie in Nederland. Bovendien wordt er gezorgd voor professionele montage en een aftiteling naar keuze!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01