starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Lipdub maken op elke locatie in Nederland

Wat ga je doen

Neem een filmpje op in één lange shot, één lange scène waarin de camera van alles ziet terwijl iedereen meezingt op een bekend nummer. Verzin je eigen script, kies het nummer en je eigen rol en het filmen van de lipdub kan beginnen.

Maak een lipdub met je gezelschap (werk, vrienden, familie, school) tijdens een sociale bijeenkomst (bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, schoolproject) of maak er een ter ere van een speciale gelegenheid om die op het moment suprême te vertonen (jubileum, huwelijk, verjaardag, lustrum).

Een lipdub zorgt voor veel plezier, tijdens het maken en tijdens het bekijken en kan opgenomen worden op iedere gewenste locatie in Nederland. Bovendien wordt er gezorgd voor professionele montage een en aftiteling naar keuze.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01