starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Maak een reclamespot voor jullie eigen bedrijf!

Wat ga je doen

Als je op zoek bent naar een originele invulling voor een bedrijfsuitje of een echte teambuildingsactiviteit, dan is een reclamespot maken een uitgelezen project. Maak samen met je collega’s een professionele reclamespot waarin je jouw bedrijf of product onder de aandacht brengt!

Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere filmpjes te maken, bijvoorbeeld één per afdeling, met een prijsuitreiking na afloop. Onder professionele begeleiding wordt dit gegarandeerd een leuke onderneming waar iedereen met een (glim)lach aan zal terugdenken. Zeker als het gemonteerde resultaat klaar is.

Ook is het mogelijk om een PR filmpje te maken voor je bedrijf, dat geschikt is om op de website te zetten.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01