starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Stap in je eigen Virtual Reality wereld met workshop VR film

Wat ga je doen

Ga op reis door de mooiste virtual reality werelden en laat je inspireren tot het maken van je eigen VR film met je vrienden, vriendinnen of collega’s.

In deze workshop VR film maken worden jullie stap voor stap wegwijs gemaakt in de ongekende mogelijkheden van virtual reality. Na een inspirerende introductie gaan jullie in teams je eigen script schrijven, en het winnende verhaal opnemen. Het resultaat is een verbluffende VR film die je nog vaak zult bekijken op de VR bril die je mee naar huis kunt nemen.

Doe deze workshop als bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit of tijdens een vriendenuitje. Ook leuk als kerstwens met het bedrijf of als promofilmpje. Inclusief professionele begeleiding, cardboard VR bril per persoon en het andere benodigde materiaal. Kan op eigen locatie of er wordt een locatie voor je gezocht.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01