starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Videoclip maken

Maak jullie eigen videoclip

Neem jullie eigen Videoclip op

De videoclip is ontstaan als korte film op muziek om een muzikant en zijn muziek te promoten. Door de opkomst van de beeld- en televisiecultuur is het nu niet meer voor te stellen dat een artiest zijn hits niet voorziet van een videoclip.

De mooiste exemplaren komen voorbij en alles wordt uit de kast gehaald voor een bijzonder filmpje. Zo komt de muziek nog meer tot leven. Jij kunt nu je eigen videoclip maken voor je favoriete song aller tijden of de hit van dit moment.

Breng de beelden en gevoelens die jij ervaart tot leven met beelden in een videoclip. Dit is een superleuke activiteit om samen met een groep te doen ter gelegenheid van een huwelijk of vrijegezellenfeest, een familiedag, een verjaardag of met je collega’s.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Altijd al eens je eigen videoclip willen maken? Zie je voor je welke beelden het beste passen bij jouw favoriete nummer of de grootste hit van het moment? Maak dan met jouw vriendengroep, familie of collega’s zelf de beelden voor een unieke videoclip bij dat nummer. Schrijf het script, verzamel de attributen en ga aan de slag met onze professionele begeleiding.

Prijs
€ 10,00 tot € 40,00 per persoon
Aantal
Vanaf 9 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001filmuitjes

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01